ma tot vr: 8.30u-12.30u en 13.30u-18.30u / za: 8.30u-18u /dinsdag, zon-en feestdagen gesloten

(014)51 17 74

Lekker en fris

Van harte welkom op de website van Bierhandel Willems & Zoon, een drankenhandel in de Antwerpse gemeente Grobbendonk. In onze provincie zijn wij dé referentie voor heerlijke dranken van allerlei merken. In ons gigantische assortiment vindt iedereen wat hij zoekt. Onze bierkaart is ronduit indrukwekkend, momenteel hebben we 1630 bieren. Daarom zij we gestart met een Bier webshop.

Natuurlijk zijn wij ook beschikbaar voor de bevoorrading van dranken op uw evenementen of binnen uw bedrijf. Ook voor de horeca staan wij elke dag opnieuw paraat. Ook voor de huur van tapinstallaties, frigo's en nog meer feestbenodigdheden kan u bij ons terecht. Voor bedrijven verzorgen wij ook eindejaarsgeschenken en biermanden.

Zit u nog met een aantal vragen, of bent u geïnteresseerd?
Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.

Onze bedrijfsgeschiedenis

In 1962 startte vader Louis als melkventer op de baan, een jaar later begon hij als bierhandelaar voor brouwerij Roman. In de loop der jaren zijn daar verschillende andere brouwerijen bijgekomen.
In 1983 werd in de Leopoldstraat begonnen met een drankendiscount.
In 1992 stapte zoon Johan mee in de zaak en werd de BVBA opgericht. Twee jaar later werd begonnen met de bouw van de nieuwe winkel, die in 1995 werd geopend.

Sindsdien is vooral het aanbod speciale bieren enorm uitgebreid.  Samen met zijn echtgenote Gitte, heeft Johan dit assortiment met meer dan 1350 bieren opgebouwd. In 2008 werd de winkel door Tim Webb uitgeroepen tot BELGIUMS TOP BEERSHOP. In 2013 werd een nieuw deel aan de winkel bijgezet want hij barste uit zijn voegen. In 2016 zijn we gestart met onze eigen bier webshop!!

Laatste nieuwtjes

Benieuwd naar het reilen en zeilen binnen onze drankenhandel? Ontdek er hier alles over!

Lees meer
Back to Top